Control de plagues a Barcelona

[et_pb_section admin_label=»section»][et_pb_row admin_label=»row»][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_text admin_label=»Texto» background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]

Control de plagues a Barcelona

Som un equip de treball jove, compromès, professional i amb 15 anys d’experiència, ens dediquem a exterminar plagues de tot tipus en tot Catalunya, especialment a la província de la nostra seu, Barcelona. Realitzem control de plagues en localitats com Badalona, Sabadell, L’Hospilalet del Llobregat, Barcelona Sants, etc (treballem a tot Catalunya).
Avaluem la situació i vam triar els agents més adequats, intentant minimitzar l’ús de productes químics per a respectar el medi ambient. D’aquesta manera evitem riscos innecessaris als nostres clients, així com als nostres tècnics.

Garantia

Tots els nostres treballs tenen una garantia d’1 any, formalitzat en el moment de la contractació.

Certificacions

Comptem amb els certificats necessaris per al desenvolupament de la nostra activitat de control de plagues.
R.O.E.S.P. 0449CAT-SB

Serveis que oferim

Control d’aus

Evitem que les aus es posin o niïn en llocs on no deuen, ja que els seus sorolls i vols són, en alguns casos, molt molestos. D’altra banda les defecacions de les aus, especialment els coloms, són corrosius en les estructures de ciment i altres materials, afectant la seva integritat alhora que l’aspecte d’una construcció.

Desinfecció

Vam desinfectar tot tipus d’instal·lacions, ja sigui una empresa o una llar, una nau industrial o un lloc a l’aire lliure. Instal·lació de dispositius de desinfecció en Lavabos, vestuaris, dutxes, etc.
Els bacteris, així com altres organismes microscòpics, són causants o vectors de múltiples malalties.

Vespes

Els bresques de vespes, anomenats també vespers, són colònies d’aquest insecte que en moltes ocasions pot resultar agressiu encara que no l’molesti.
Aquest insecte té un organització molt elaborada, però de vegades a causa d’això formen bresques massa grans, o massa propers a la població, on posen en perill a adults i nens per la seva forta picada. En ocasions la víctima desenvolupa una al·lèrgia que va des del inflor de la zona fins a una perillosa anafilaxi.

Insectes voladors

Els insectes voladors, a més de suposar una molèstia, són vectors de malalties en molts casos. És l’exemple de mosques i mosquits, que transmeten greus malalties mitjançant la seva picada.
Les arnes arrasen amb tot el que troben en el seu camí per saciar la seva gana, documents i roba són alguna dels béns que fan malbé amb més freqüència.
També són focus de noves larves d’aquests insectes les aigües estancades, ja que insectes com el mosquit utilitza aquest mitjà per reproduir-se.

Formigues

Les formigues formen colònies organitzades, formant una xarxa de formiguers. Sempre intenten expandir el seu territori i, moltes vegades, es topen amb un habitatge o empresa, la qual intenten colonitzar. A més de la seva molesta presència, poden ser perilloses per la seva picada que conté àcid fòrmic, aquest àcid pot causar una al·lèrgia a algunes persones.

Xinxes

Les xinxes són insectes hematòfags, és a dir, que s’alimenten de la sang de les seves víctimes. Sol viure en llits o sofàs, on s’amaguen i esperen als seus mates per picar-los.
Una xinxes és propensa a formar una plaga ja que posa al voltant de 500 ous al llarg de la seva vida, a raó de gairebé 5 al dia. Aquests ous, encara que es poden veure a simple vista perquè mesuren 1 mm i són de color blanc, són difícils de veure.

Paneroles

Les paneroles són insectes que al llarg de la seva evolució han desenvolupat una bona quantitat de mecanismes adaptatius per sobreviure.
S’alimenten fins de coses que no són aliments, com roba o sabó, a més, si cal són capaços de viure fins a 6 mesos sense menjar absolutament res.
Es reprodueixen per ous, els quals estan embolicats en un sac anomenat ooteca, el que els fa més resistents a factors ambientals. La mare, que pot reproduir-se moltíssimes vegades al llarg de la seva vida, és qui porta aquest ou fins dipositar-lo en alguna superfície que cregui segura.

Desratització

Rates

Aquests animals, en ocasions temuts per la seva grandària i instint de supervivència, pertanyen al gènere Rattus, igual que les paneroles, posseeixen una capacitat d’adaptabilitat notable, és per això que poden arribar a provocar una plaga si les condicions són favorables.
En altres casos, poden envair-uns pocs exemplars, però que poden provocar molts perills, des fer malbé grans lots de queviures, a rosegar cablejats i provocar incendis.

Ratolins

També anomenat pel seu nom científic «Mus musculus» el ratolí comú o «de casa» són mes freqüents en àmbits rurals, encara que sempre podem trobar-nos a aquesta plaga en un entorn de ciutat gràcies a la seva gran adaptabilitat pel que fa a alimentació. Aquesta flexibilitat en la seva nutrició l’impulsa al canibalisme quan la seva població és alta (després d’una plaga) pel que és possible trobar ratolins morts a mans dels seus congèneres.
Les trampes rateres o ultrasons, així com altres solucions no professionals, són aptes per a eliminar a un individu aïllat, però si la nostra empresa o habitatge s’ha vist colonitzada per una o diverses famílies d’aquests rosegadors, el que indica és contractar un especialista en control de plagues.

Contacta amb nosaltres sense compromís per telèfon, et aclarirem tots els teus dubtes, si ho prefereixes, deixa les teves dades en el formulari de contacte i ens posarem en contacte amb tu.

[/et_pb_text][et_pb_text admin_label=»Texto» background_layout=»light» text_orientation=»left» text_font_size=»43″ use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»] Trucans al 690 873 685

[/et_pb_text][et_pb_contact_form admin_label=»Formulario de contacto» captcha=»on» use_redirect=»off» input_border_radius=»0″ use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid» custom_button=»off» button_letter_spacing=»0″ button_use_icon=»default» button_icon_placement=»right» button_on_hover=»on» button_letter_spacing_hover=»0″] [et_pb_contact_field field_title=»Nom» field_type=»input» field_id=»Nom» required_mark=»on» fullwidth_field=»off» form_field_font_select=»default» form_field_font=»||||» use_border_color=»off» border_style=»solid»] [/et_pb_contact_field][et_pb_contact_field field_title=»Dirección de correo electrónico» field_type=»email» field_id=»Email» required_mark=»on» fullwidth_field=»off»] [/et_pb_contact_field][et_pb_contact_field field_title=»Missatge» field_type=»text» field_id=»Message» required_mark=»on» fullwidth_field=»on» form_field_font_select=»default» form_field_font=»||||» use_border_color=»off» border_style=»solid»] [/et_pb_contact_field][et_pb_contact_field field_id=»Telefono» field_title=»Telèfon» field_type=»input» required_mark=»on» fullwidth_field=»on» form_field_font_select=»default» form_field_font=»||||» use_border_color=»off» border_style=»solid»] [/et_pb_contact_field] [/et_pb_contact_form][et_pb_text admin_label=»Texto» background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]

Estem en:

[/et_pb_text][et_pb_code admin_label=»Código»]<center><iframe src=»https://www.google.com/maps/embed?pb=!1m18!1m12!1m3!1d2993.7692426745784!2d2.1352253154255387!3d41.37909797926499!2m3!1f0!2f0!3f0!3m2!1i1024!2i768!4f13.1!3m3!1m2!1s0x12a49887ab9998c9%3A0x2330df4c458192cc!2sFastControl!5e0!3m2!1ses!2ses!4v1488632106897″ width=»900″ height=»400″ frameborder=»0″ style=»border:0″ allowfullscreen></iframe></center><!– [et_pb_line_break_holder] –>[/et_pb_code][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]
¡Comparte esto en redes sociales!